Käynnissä olevat tilaisuudet:  
Tulevat tilaisuudet:  
Menneet tilaisuudet:  
10.12.2014
KLO:09:50Kuvaus:

Vapon ympäristöseminaariVapon ympäristöseminaari

09.10.2014
KLO:17:40Kuvaus:

Kutsuvierastilaisuus: virtuaalinen G.H. Mumm -samppanjatasting bloggaajilleOivaPari-reseptikisan kolmas ja samalla viimeinen osakilpailu alkaa virtuaalisella G.H. Mumm -samppanjatastingilla. Tastingin isäntänä ja asiantuntijana on Savoyn sommelier Antti Uusitalo. 

01.09.2014
KLO:17:50Kuvaus:

Kutsuvierastilaisuus: virtuaalinen Jacob´s Creek -viinitasting bloggaajilleOivaParin Jacob´s Creek -osakilpailu alkaa virtuaalisella viinitastingilla Savoyn sommelier Antti Uusitalon johdolla. Tastingissa maistellaan myös alkoholittomia UnVINED-uutuuksia ja saadaan Antin vinkkejä ruoan ja viinin yhdistämiseen. 

 

27.03.2014
KLO:17:54Kuvaus:

Kutsuvierastilaisuus: Virtuaalinen viinitasting bloggaajilleChile on yksi maailman mielenkiintoisimmista viinimaista ja siellä sijaitseva San Pedron viinitalo yksi maan kuuluisimmista. Tastingissa maistelemme alueen upeimpia viinejä viiniasiantuntija Jussi-Petteri Väänäsen johdolla. Nämä viinit ja asiantuntijan vinkit viinin ja ruuan oivaan yhdistämiseen toimivat innoittajina OivaPari-reseptikilpailussa. Tastingin jälkeen lähetämme vielä sähköpostitse kaikille kokki Alex Nurmen kilpailuvinkkejä.

 

 
11.12.2013
KLO:10:20Kuvaus:

Vapo Oy:n vastuullisuusseminaari - Suunta 11-12-13 Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja Vapon turvetuotannon ympäristövastuuohjelman etenemisestä. Puhujina mm. Vapon toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny ja ympäristöministeri Ville Niinistö.

 

 
01.11.2013
KLO:10:50Kuvaus:

Kiinteistökauppa nopeutuu ja helpottuu – uusi verkkopalvelu aukeaa nytOmakotitalojen, kesämökkien tai tonttien kaupat voi jatkossa hoitaa myös verkossa.  Maanmittauslaitos lanseeraa Kiinteistökaupan verkkopalvelun, joka aukeaa kiinteistökauppaa tekevien käyttöön marraskuun alussa. Mitä kaikkea Kiinteistökaupan verkkopalvelun avulla voi tehdä? Ketkä palvelua käyttävät? Kuinka siitä hyötyvät kiinteistövälittäjät ja pankit, entäpä tavallinen kuluttaja?

 

11.06.2013
KLO:09:50Kuvaus:

Vapo ja Metso vievät vesistövaikutusten läpinäkyvän seurannan uudelle tasolle Vapo Oy ja Metso Automation ovat solmineet sopimuksen, jolla Vapo jatkaa panostuksiaan turvetuotannon vesistövaikutusten läpinäkyvään seurantaan. Tilaisuudessa sopimuksen taustoista ja käytettävästä tekniikasta sekä mittausmenetelmästä puhuvat Vapo Oy:n Turvetuotteet -liiketoiminta-alueen johtaja Pasi Koivisto sekä johtaja Mikko Keto ja Suorituskykyratkaisujen vanhempi päällikkö Tiina Stenvik Metsosta.

05.06.2013
KLO:09:44Kuvaus:

Tutkimus: Ilmastonmuutos huolettaa – suomalaisilla vähän tietoa liikenteen ympäristövaikutuksista 

VR Groupin toukokuussa teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat halukkaita tekemään ekotekoja liikenteessä, mutta tietämyksessä on paljon aukkoja. Esimerkiksi uusiutuvia energiamuotoja ei tunnisteta. Myös ilmastonmuutos huolestuttaa suomalaisia, mutta monille on epäselvää, miten omalla liikennekäyttäytymisellä voi siihen vaikuttaa. 

17.05.2013
KLO:12:30Kuvaus:

Ohittaako työntekijä parasta ennen –päiväyksensä ennen puolta vuosisataa? eLehdistötilaisuus Helsingin Musiikkitalossa ja Deski.fi:ssä 17.5.2013 klo 13.00.Nelikymppisenä työnsä menettäneen ura saattaa tyssätä tyystin. Pätevät ja kokeneet ammattilaiset juuttuvat työttömyyskassojen asiakkaiksi pahimmassa tapauksessa eläköitymiseensä saakka. Onko ongelma asenteissa, osaamisessa vai kenties lainsäädännössä?

19.03.2013
KLO:09:55Kuvaus:

eKutsu: Toimivatko sähkönsäästössä kiekkolegendojen vai tangoprinsessan otteet? Vuoden Energiaperhe –kilpailun voittaja selviää nytVuoden Energiaperhe –kilpailussa on käyty kovaa taistoa, kun laulaja Heidi Kyrö, jääkiekkolegenda Jukka Tammi ja Suomen Urheiluopiston rehtori Erkka Westerlund ovat laittaneet kotinsa sähkönkulutuksen uuteen uskoon. Sähkönkulutuksen tarkkailun ja säästötoimien tulokset selviävät tiistaina 19.3. klo 10.

07.03.2013
KLO:09:00Kuvaus:

Suomalaiskeksinnön avulla rakennustyömaiden päästöt voidaan jopa puolittaaRakennustyömaiden purkutöiden hiilijalanjälki saadaan nyt mitattua ensikertaa uudella suomalaiskeksinnöllä. Koko Euroopassa ainoa laatuaan olevan laskurin avulla toimintoja voidaan tehostaa siten, että purkutöiden aiheuttamat päästöt voivat jopa puolittua.

30.01.2013
KLO:08:45Kuvaus:

Mikä ihmeen kalaomega tai kasviomega - onko yhdentekevää mistä lähteestä omega-3-rasvahapponsa saa? Elimistölle tärkeitä omega-3-rasvahappoja saa sekä eläinkunnan että kasvikunnan tuotteista. Ne eivät kuitenkaan ole täysin verrattavissa toisiinsa. Jotta rasvahapoilla todella olisi vaikutusta sydämen ja verisuonten hyvinvointiin ja erityisesti aivoihin, tarvitsee rasvahappojen lähteen olla laadukas. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA onkin antanut terveysväitehyväksyntänsä nimenomaan EPA:lle ja DHA:lle, jotka ovat kalaomegoiden vaikuttavia aineita.

22.01.2013
KLO:15:30Kuvaus:

Mikä on talouden seuraava suuri kupla? Kansainväliset huipputaloustieteilijät Robert Shiller ja Marc Faber ennustavat lehdistötilaisuudessaHuom! Ilmoittautumiset verkkotilaisuuteen alla olevan linkin kautta, ei tälle sivustolle!

Linkki verkkotilaisuuteen:http://www.onlinepressconference.net/event/?id=67

Robert Shiller, Yalen yliopiston kansantaloustieteen professori, ennusti kaksi edellistä talouskuplaa oikein. Tule kuulemaan huippuekonomistin näkemykset siitä, mitä taloudessa seuraavaksi tapahtuu. Lehdistötilaisuudessa myös sijoitusguru Marc Faber kertoo, mikä tuottaa parhaiten vuonna 2013 ja mitkä ovat riskejä, jotka voivat heilauttaa markkinoita.Robert Shiller ja Marc Faber vastaavat median kysymyksiin:


- Robert Shiller klo 15:30 – 16:00
- Marc Faber klo 16:00 – 16:30

21.01.2013
KLO:14:55Kuvaus:

Aivoinfarktit alas - eteisvärinäpotilaiden hoitoprosessi yksinkertaistuuSuomessa on 100 000 eteisvärinäpotilasta, joilla on sairauteen liittyvä aivoinfarktiriski. Tällä hetkellä heidän yleisesti käyttämänsä lääke vaatii jatkuvaa seurantaa ja annostuksen säätelyä.

Tästä johtuen joka kolmannen eteisvärinäpotilaan hoito toteutuu huonosti, ja heidän riskinsä saada aivoinfarkti kasvaa.  Kelan tuore päätös kuitenkin yksinkertaistaa uusien, helppokäyttöisempien lääkkeiden käyttöönottoa.
 

25.09.2012
KLO:09:55Kuvaus:

Tutkimus: Kolmannes miehistä ei tunnista testosteronivajetta – harva silti haluaa luopua seksistä vanhanakaan 

Bayerin teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan kolmannes suomalaisista miehistä ei tunnista mahdollista testosteronivajettaan. Kyselytutkimuksen mukaan neljännes suomalaisista ei hakeutuisi lääkäriin seksuaalisen haluttomuutensa vuoksi. Miehet hakeutuisivat hoitoon naisia useammin, ja suuri enemmistö heistä haluaa pysyä seksuaalisesti aktiivisena myös vanhana.
 
14.06.2012
KLO:09:10Kuvaus:

Voiko laktoosi-intoleranssi periytyä? – myytit ja faktat laktoosi-intoleranssista - eLehdistötilaisuus Deski.fi:ssä 14.6.2012 klo 10-11Tervetuloa lehdistötilaisuuteen kuulemaan tuoreen tutkimuksen tuloksia siitä, mitä suomalaiset tietävät laktoosi-intoleranssista. Tilaisuudessa pääset myös keskustelemaan laktoosi-intoleranssista asiantuntijoiden kanssa.

 

 

 

13.06.2012
KLO:09:50Kuvaus:

Tutkimus: Vakavia hypoglykemia-kohtauksia luultua enemmän – tapauksilla yhteys hoitomuotoonTervetuloa sähköiseen lehdistötilaisuuteen kuulemaan tuoreen tutkimuksen tuloksia vakavista hypoglykemia-kohtauksista sekä insuliinihoitomuotojen vaikutuksesta niihin.

12.06.2012
KLO:10:00Kuvaus:

Oraakkelitursas Jakki ennustaa seuraavaksi juhannussäätä- SEA LIFEn eLehdistötilaisuus Deski.fi:ssä 12.6. klo 10-1110 vuotta täyttävän SEA LIFEn oraakkelitursas Jakki on noussut kävijöiden suureksi suosikiksi. Ennustajan lahjoja omaava asukki aikoo ennustaa lähiaikoina muun muassa sen, millaisessa säässä vietämme juhannusta.

07.06.2012
KLO:08:46Kuvaus:

Kysely: Yläkouluikäisten suun terveys heikentynyt –  jopa

70 % suuhygienisteistä tätä mieltäKuka lintsaa hammaslangan käytöstä? Kuka jättää hampaat harjaamatta? Missä kunnossa suomalaisten suu ja hampaat todella ovat tänä päivänä? Asiaa kysyttiin alan ammattilaisilta.

 

22.05.2012
KLO:09:30Kuvaus:

Tutkimus: Aikuiskoulutus vaikuttaa työmotivaatioon ja kiinnostaa – miksi koulutukseen ei silti hakeuduta? Lehdistötilaisuus aikuiskoulutuksen nykytilastaAikuiskoulutus kiinnostaa, mutta miksi koulutusmahdollisuuksia ei käytetä enemmän? Mikä koulutuksessa kiehtoo? Miten koulutusmahdollisuudet vaikuttavat työmotivaatioon?

10.05.2012
KLO:09:15Kuvaus:

Lastenruoan abc: Mitä suomalaisäiti valitsee ja mitä hänen pitäisi tietää?

Mitkä tekijät ratkaisevat, kun äiti valitsee lastenruokia? Mitä merkitsee tuore suomalainen maito lastenruokien raaka-aineena? Millaisia suomalaisia ruokaperinteitä on kuulunut vauvan kotiutumiseen?
04.05.2012
KLO:10:30Kuvaus:

eKutsu: Vapo julkistaa mielenkiintoiset soiden tulva-ajan mittaustulokset sekä osavuosikatsauksensaNäin Vapo etenee ympäristötavoitteissaan - osavuosikatsauksen julkistamistilaisuus Hotelli Presidentissä ja deski.fi:ssä 4.5.2012 KLO 10.30.

16.02.2012
KLO:10:00Kuvaus:

Kuka on energiatehokkain julkkis?Kuka julkisuudesta tutuista kilpailijoista voitti Vuoden Energiaperheen tittelin Vattenfallin järjestämässä kilpailussa? Ketkä ovat mukana tavoittelemassa voittoa.